Energie Pakket – Bestaat uit: Kurkuma, Lemon Kick & Immuun Booster – 50g

15.00

Maak kennis met het energiepakket met 2 groene theesoorten en één kruidenthee soort. Dit energie pakket bevat de ingrediënten om jou een opgewekt gevoel te geven voor sportieve activiteiten na een lange dag werk/school!

Beschrijving

1. Kurkuma, Groene Thee:

Kurkuma is algemeen bekend om zijn ontstekingsremmende en immuniteit verhogende kracht. De kurkuma groene thee is zorgvuldig gemaakt door onze theemeesters met behulp van kurkuma met groene thee, tulsi en gember om maximale gezondheidsvoordelen te bieden in jouw kop thee. Deze resulterende thee heeft een uitgebalanceerde mix van natuurlijke ingrediënten voor een rustgevende kop die zowel pittig als zoet smaakt. De diep gele likeur van de gebrouwen thee biedt gedurfde en kruidige smaken om het lichaam te laten ontspannen!

2. Lemon Kick, Kruidenthee:

Deze citroensmaak geeft je letterlijk een energiekick met een rijke mix van bessen en appelstukjes. Saffloer, korenbloem en zonnebloem geven de natuurlijke kruidenthee een sterk karakter.

3. Immuun Booster, Groene Thee:

Deze mix van groene thee en kruidenthee wordt al lang beschouwd als een strijder tegen een slechte gezondheid en het bevorderen van het immuunsysteem. Gember, tulsi (heilige basilicum), munt, kurkuma, peper en kaneel zijn betrokken bij deze immuun booster.

Deze immuun booster thee is gemaakt van biologische groene thee om een frisheidssmaak te garanderen. Het is een geweldige drank om zowel mentale als fysieke vermoeidheid tegen te gaan. Geniet warm van deze thee, koud of drink het vrijelijk gedurende de dag. Je krijgt het beste resultaat als het warm wordt ingenomen. Probeer vandaag nog een kopje gezondheidsherstellende immuun booster thee.

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 20 × 14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Energie Pakket – Bestaat uit: Kurkuma, Lemon Kick & Immuun Booster – 50g” te beoordelen