Chai Pakket – Bestaat uit: Rooibos Chai, Masala Chai & Kurkuma Chai – 50g

15.00

Dit Chai kruidenthee pakket voorziet vele geneeskrachtige werkingen en krachtige smaken van de verschillende Chai soorten. Kan jij geen keuze maken uit de Chai soorten van Jounzo? Bestel dan dit Chai pakket om het maximale eruit te halen!

Beschrijving

1. Rooibos Chai, Kruidenthee:

Rooibosthee is afkomstig uit de provincie West-Kaap in Zuid-Afrika. De gefermenteerde en gedroogde thee is rood van kleur en wordt ook wel Afrikaanse rode thee of rode struikthee genoemd. Onze Zuid-Afrikaanse Rooibos Chai is een cafeïnevrije kruidenthee. Het heeft een milde smaak en is geweldig voor mensen die houden van een lichte kop thee. Rooibosthee staat ook bekend om zijn overvloed aan gezondheidsvoordelen.

Roep de schoonheid van Zuid-Afrika op met onze heerlijke, volledig biologische Rooibos Chai-thee. Een creatieve draai aan een traditionele Chai-theemelange. Rooibos is een rode thee die rijk is aan antioxidanten en al eeuwenlang wordt genoten door de mensen van de West-Kaap van Zuid-Afrika, gecombineerd met een traditionele Ayurvedische melange van kardemom, kaneel en kruidnagel. Geniet op elk moment van de dag of nacht van de pittige warmte van Rooibos Chai thee voor een betoverend en intrigerend heerlijk kopje thee.

2. Masala Chai, Kruidenthee:

‘Masala Chai’-theemelange is de meest populaire van alle theeën. Op elke straathoek verkopen Chai Wallahs hun persoonlijke melanges, overal in de steden van India. Deze thee is het lekkerst met melk.

Tijdens koud weer zorgt vooral koffie, warme melkchocolade en een kop thee voor comfort. In India is het ‘Masala chai’, wat niet zomaar een melkthee is.

Masala chai bestaat uit een hele reeks kruiden zoals kruidnagel, kaneel, elaichi, gember en tulsi. Elke specerij heeft zijn eigen individuele gezondheidsvoordelen. In Masala chai werken alle voordelen van kruiden in synergie om ontstekingen te verlichten. Het belangrijkste ingrediënt ‘Gember’ heeft het vermogen om de synthese van prostaglandinen (een belangrijke speler bij het initiëren van het ontstekingsproces) te stoppen om ontstekingen onder controle te houden.

Een ander belangrijk ingrediënt is ‘kruidnagel’. Het heeft de ontstekingsremmende stof ‘eugenol’ die helpt om ontstekingen in de spieren te verminderen. Samen zijn beide kruiden zeer krachtige pijnstillers.

3. Kurkuma Chai, Kruidenthee:

De kurkuma in deze blend levert ontstekingsremmende eigenschappen die je helpen pijn en spierstress te bestrijden. Geef om je welzijn met deze melange. De kurkuma chai thee zit boordevol antioxidanten door de kurkuma kruiden. De kruid wordt beschouwd als één van de superfoods en de zachtere tonen van kaneel complimenteren het pikante gemberaroma van kurkuma in deze speciale melange.

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 20 × 14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Chai Pakket – Bestaat uit: Rooibos Chai, Masala Chai & Kurkuma Chai – 50g” te beoordelen