Romantisch Pakket – Bestaat uit: Rozenthee, Vanille Thee & Blijheid Fruitmix – 50g

15.00

Verras jouw partner met deze romantische combi deal van Jounzo. Hierin zitten 2 zwarte theesoorten en 1 vruchtenthee waar iedereen gelukkig van wordt!

Beschrijving

1. Roos, Zwarte thee:

Rozenthee is rijk aan hulpmiddelen voor de circulatie van het bloed door het lichaam en voor het verlagen van de bloeddruk. Verhardende slagaders kunnen worden verzacht door de effecten van deze zwarte thee met rozen. Dit zal de kans op hartaanvallen en beroertes verminderen.

Deze thee is nuttig bij het bestrijden van veroudering door de huid te voeden en gezond te houden. De gezondheid van lever, milt en maag wordt ook bevorderd. Iemand die aan gynaecologische aandoeningen lijdt, kan ook hun symptomen verlichten. In staat zijn om de pijn en stress van veel ziekten te verminderen. Het zal eveneens helpen bij het welzijn van een ieder door meer energie te geven. De stofwisseling kan in zekere mate worden gestabiliseerd door regelmatig een heerlijke kop zwarte thee met rozen te nuttigen!

2. Vanille, Zwarte Thee:

Vanillethee is zacht met een subtiele romigheid dankzij de vanillesmaak. Het zal je zeker een blije boost geven. De vanille theemelange is een natuurlijk gearomatiseerde zwarte thee die een heerlijke synergie is tussen uitstekende ‘high-grown’ thee, rijke verse vanille en een heerlijk romig karakter.

3. Blijheid, Fruitmix

Deze fruitmix geeft het zogenoemde euforische gevoel! De sterke zoete smaak van aalbes is aanwezig met zachte vanille op sappige stukjes appel. In combinatie met milde aloë vera en schattige rode decoratieve hartjes, zonder extra zuurgraad. Dit is de ultieme combinatie voor een geluksgevoel en genot!

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 20 × 14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Romantisch Pakket – Bestaat uit: Rozenthee, Vanille Thee & Blijheid Fruitmix – 50g” te beoordelen