Zen Pakket – Bestaat uit: Moringa, Kamille en Sweet Dreams – 50g

15.00

Het Zen Pakket is een combinatie van 2 groene theesoorten en 1 vruchtenthee zonder cafeïne en toegevoegde suikers! Deze 3 theesoorten zijn de ultieme rustgevende smaken die je nodig hebt om lekker te ontspannen!

Beschrijving

1. Moringa

Jounzo’s moringa bladpoeder is 100% biologisch en gecertificeerd. Het is puur koud gedroogd bladpoeder van de wonderboom ‘moringa’. De boeren drogen de bladeren voorzichtig op een lage temperatuur om de vitale voedingsstoffen te behouden. Deze magische moringa boom brengt veel voordelen met zich mee voor onze gezondheid en welzijn. Het wordt ook toegepast voor huid- en haarverzorging.

Moringa is een superfood boordevol voedingsstoffen. Deze superfoodplant bevat meer dan 90 essentiële ingrediënten, waaronder meer dan 20 aminozuren, 35 antioxidanten, 35+ ontstekingsremmende verbindingen, belangrijke vitamines, mineralen, eiwitten en fytonutriënten die energie en welzijn bevorderen.

2. Kamille

Kamillethee is een mix van de fijnste kamillebloemen en exotische groene thee. Wanneer de thee doordrenkt ruikt deze geurige kamillebloesem naar vers gesneden appels en het geeft een zeer kalmerend gevoel. Onze kamillethee produceert een heerlijke, cafeïnevrije infusie. Het kan ook worden geserveerd met een scheutje honing.

3. Sweet Dreams

Wil je snel in slaap vallen? Dan is deze fruitmix echt iets voor jou! De theekruiden zijn op maat gemaakt om je een rustgevend en slaperig gevoel te geven. Deze klassieke vruchtenthee overtuigt door zijn fruitige en intense smaak.

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 20 × 14 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Zen Pakket – Bestaat uit: Moringa, Kamille en Sweet Dreams – 50g” te beoordelen