Genmaicha Matcha-iri

1.0016.99

Ontdek de unieke smaak en voordelen van Genmaicha Matcha-iri thee – een heerlijke en gezonde combinatie van geroosterde bruine rijst, groene thee en matcha. Verhoog je energie, bevorder ontspanning en geniet van de krachtige antioxidanten en spijsverteringsvoordelen van deze Japanse groene thee.

Wissen

Beschrijving

Genmaicha Matcha-iri thee is een Japanse groene thee die gemaakt wordt van gemengde geroosterde bruine rijst en groene theebladeren. Door de toevoeging van matcha (gemalen groene theebladeren) krijgt de thee een unieke smaak en kleur. Hier zijn enkele voordelen van het drinken van Genmaicha Matcha-iri thee:

1. Rijk aan antioxidanten: Genmaicha Matcha-iri thee bevat zowel antioxidanten uit groene thee als uit matcha, waardoor het een krachtig antioxidantendrankje is. Antioxidanten helpen om de schadelijke effecten van vrije radicalen in het lichaam te bestrijden en het immuunsysteem te versterken.
2. Verhoogt energie en concentratie: De aanwezigheid van matcha in de thee kan helpen om de energie en concentratie te verhogen, omdat het een bron is van cafeïne en het aminozuur L-theanine. L-theanine kan helpen om de opwinding van cafeïne te verminderen en de hersenfunctie te verbeteren.
3. Bevordert ontspanning: Hoewel Genmaicha Matcha-iri thee cafeïne bevat, kan het toch helpen om ontspanning te bevorderen vanwege de aanwezigheid van L-theanine. L-theanine kan helpen om de hersenfunctie te verhogen en tegelijkertijd de hartslag te verlagen en de bloeddruk te verminderen.
4. Bevordert een gezonde spijsvertering: Genmaicha Matcha-iri thee kan ook helpen om een gezonde spijsvertering te bevorderen vanwege de aanwezigheid van de geroosterde bruine rijst. Bruine rijst bevat vezels die helpen om de spijsvertering te verbeteren en de opname van voedingsstoffen te bevorderen.
5. Helpt bij gewichtsverlies: Genmaicha Matcha-iri thee kan helpen bij gewichtsverlies omdat het zowel cafeïne als catechines bevat. Cafeïne kan het metabolisme verhogen en de vetverbranding stimuleren, terwijl catechines kunnen helpen om de opname van vet te verminderen.

Over het algemeen kan het drinken van Genmaicha Matcha-iri thee een gezonde en lekkere manier zijn om antioxidanten en voedingsstoffen binnen te krijgen en de algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Land van herkomst

Japan

Cafeïne

Ja

Gearomatiseerd

Nee

Gewicht

Proefzakje (4g), 50g, 100g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Genmaicha Matcha-iri” te beoordelen

Houd er rekening mee dat elke theesmaak een andere structuur heeft, daarom kan het lijken alsof niet alle zakjes dezelfde hoeveelheid bevatten.